Partners

Partners

Maatschappelijk partners

Eindhoven Sport is de gemeentelijke organisatie die er naar streeft dat iedereen kan sporten. Zo organiseert dit onderdeel van de gemeente talloze activiteiten voor specifieke doelgroepen, ook op het Sportpark in Meerhoven.

Al jaren steunt Rabobank vv DBS. Het is vooral de maatschappelijke rol die vv DBS in de wijk Meerhoven wil invullen, waarom de Rabobank zich verbindt aan vv DBS. Het buurthuis van de toekomst is op het Sportpark Meerhoven al een feit. Rabobank ondersteunt dit initiatief van harte.

Gemeente Eindhoven     Rabobank

 

Business partners

Sinds 2018 is Bavaria de trotse sponsor van vv DBS. Het familiebedrijf uit Lieshout past perfect bij vv DBS, waar broederschap centraal staat. Natuurlijk genieten we van een glas bier, maar doen we dat altijd met mate en vanaf een bepaalde leeftijd.

Sinds 2017 is Klupp Sportswear uit Barendrecht de kledingsponsor van vv DBS. Een onbekende naam in het zuiden, maar in de Randstad en noord Nederland sterk vertegenwoordigd in diverse takken van sport. Kijk op kluppsportswear.nl voor meer informatie.

vv DBS is premium amateur partner van PSV. Dat betekent dat leden van vv DBS korting krijgen op aankopen in de PSV Fanstore en dat PSV op bestuurlijk en technisch niveau diverse vormen van ondersteuning aanbiedt.

Dankzij de partnerovereenkomst met Renewi beschikt vv DBS sinds 2017 over een toonaangevende aanbieder van diverse diensten op het gebied van afvalverwerking. Renewi is de nieuwe naam van het vertrouwde Van Ganzewinkel.

Van Spreuwel Transport is al jaren een trouwe sponsor van vv DBS. Als er behoefte is aan speciaal vervoer, dan staat Van Spreuwel Transport altijd klaar. Kijk bv naar de jaarlijkse kampioenenrit door de wijk. En dat is echt maar 1 klein onderdeel van alles wat Van Spreuwel voor vv DBS doet.

Van Zelst Horeca is verreweg de oudste sponsor van vv DBS. Natuurlijk met alles op het gebied van horeca, eten en drinken. In goede, maar vooral ook in slechte tijden bij de club, Van Zelst Horeca stond vv DBS altijd met raad en daad bij.

Bavaria     Klupp sportswear

PSV Fanstore     Renewi

Van Spreuwel     Van Zelst Automaten

 

Media partner

By providing daily news updates, Eindhoven News aims to connect international people living in Eindhoven to Eindhoven’s people, organisations and society. Through this connection, it enables internationals to take part in Eindhoven’s society and to feel at home.

Eindhoven News

 

Hoofdsponsoren | Partners | Stersponsoren | Clubsponsoren | Club van 50 | Sponsormogelijkheden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!