DBS Trainersacademie

DBS Trainersacademie

Bij DBS doen we er alles aan om het de trainers zo aangenaam mogelijk te maken. Speciaal met dat doel is de trainersacademie opgestart.

Naast het ‘on the job’ ondersteunen van de trainers en leiders helpt de trainersacademie ook met het vormen en borgen van de clubvisie op voetballen en trainen. We werken hierbij nauw samen met de Technische Coördinatoren en het Technisch hart van DBS

Initiatiefnemers zijn Marc van den Berk en Sander Huiswoud, twee oer-DBSers die samen al bijna 90 jaar aan de club verbonden zijn!

Marc is de zoon van de bij DBS wereldberoemde Ome Ad. Heeft na zijn actieve voetbalcarrière, jarenlange ervaring als trainer en diverse trainerscursussen gedaan en trainers (mee) opgeleid. Marc is de go-to-man als het gaat om inhoud of structuur van je trainingen.

Sander heeft ook alle jeugdelftallen bij de club doorlopen, in de selectie gespeeld en is tegenwoordig begeleider van ‘t 5e. Heeft bijna alle leeftijden in de jeugd getraind en verdient de kost in het onderwijs. Als je vragen hebt over gedrag of groepsdynamiek kan hij iets voor je betekenen.

Aarzel niet om ons aan te spreken of een vraag te stellen via

trainersacademie@vvdbs.nl

Note: meer informatie over trainen en coachen, tips en links vindt u hier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!