Inschrijven

Inschrijven

Als je wilt voetballen bij voetbalvereniging DBS, dan meld je je aan bij de coördinatoren van de vereniging. Zij sturen je een inschrijfformulier toe wat verwerkt wordt door de ledenadministratie. De kosten van inschrijving bedragen € 15. Voetbalvereniging DBS werkt er aan om zoveel mogelijk aspirant leden direct te plaatsen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Aspirant leden komen dan automatische op de wachtlijst van de vereniging en worden op volgorde van aanmelding benaderd door de desbetreffende coördinator.


Aspirant leden zijn verplicht het gehele inschrijfformulier in te vullen. Ook het gedeelte onder de streep wat betrekking heeft op automatische incasso. Wordt dit gedeelte niet ingevuld dan wordt de aanmelding niet gehonoreerd. Indien (aspirant) leden principiële problemen hebben met automatische incasso dan hebben ze de mogelijkheid om inschrijfgeld en lidmaatschap á contant of via overschrijving te betalen. Het betreffende lid ontvangt dan aan het begin van het seizoen een factuur voor het totale contributiebedrag. Contante betaling dient te gebeuren bij de penningmeester of het secretariaat van de vereniging. Zowel bij contante betaling als bij overschrijving worden € 10 incassokosten in rekening gebracht. Zolang een aspirant lid op de wachtlijst staat dient geen contributie betaald te worden. Inschrijfgeld is echter altijd verschuldigd. Indien een aspirant lid zich afmeldt terwijl hij/zij nog niet is ingedeeld, wordt het inschrijfgeld teruggestort.


Lidmaatschap van de vereniging is voor minimaal 1 jaar en wordt telkens stilzwijgend met 1 jaar verlengd, tenzij men schriftelijk voor 1 juni heeft opgezegd. Het contributiejaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.

Download hier het inschrijfformulier voor junioren
Download hier het inschrijfformulier voor senioren


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!