• De DBS Grote Clubactie gaat weer van start!

   

  De DBS Grote Clubactie gaat weer van start!😃
   
   
  Komende zaterdag (24 september) start de landelijke Grote Clubactie weer. Het is de 50e editie van de Grote Club Actie en onze club doet natuurlijk weer mee om zoveel mogelijk loten te verkopen. Er zijn weer mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs de gebruikelijke 100.000 euro!
   
  Ook voor de lotenverkopers zijn er weer mooie prijzen te winnen voor de beste lotenverkopers, zoals kaartjes voor PSV, een paar schitterende keepershandschoenen van het merk Waterreus en leuke DBS gadgets. Het beste loten verkopende team t/m de JO12 kan rekenen op een lekker traktatie voor het hele team in de DBS kantine. Vanaf de JO13 kan het beste verkopende team een geweldige voetbal-clinic voor het hele team winnen, die gegeven wordt door Ernest Faber (Hoofd Jeugdopleidingen en oud-voetballer) bij PSV op de Hertgang.⚽️
   
  Het doel is om dit jaar als club €5.000,- te verdienen. Deze opbrengst wordt besteed aan de aanschaf van nieuwe materialen voor de jeugd. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze DBS jeugd gaat. Om de lotenverkoop te stimuleren krijgen alle lotenverkopers €0,50 per verkocht lot.
   
  Loten kunnen gekocht worden online, via de persoonlijke pagina van de lotenverkoper, of via het lotenboekje dat aan alle jeugdleden t/m de JO12 teams wordt verstrekt. De trainers zullen deze boekjes deze week uitdelen aan de jeugdleden. Op de voorzijde van het boekje een QR-code, die kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje (https://www.clubactie.nl/instructie/). Daarnaast zal er zaterdag een mail naar alle jeugdleden worden verstuurd met een link naar hun persoonlijke verkooppagina. Deel deze link met familie en vrienden, zodat ze online loten kunnen kopen.
   
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!
 • Doe mee !
 • Programma thuis

  Geen informatie

 • Programma uit

  Geen informatie

rfwbs-slide