• Hoofdsponsoren DBS

 • The Human Battery Company

  The Human Battery Company is de specialist in burn-out herstel. Hun ervaringsdeskundige coaches begeleiden professionals en leidinggevenden die burn-outklachten hebben of willen voorkomen. "96% is na onze 1-op-1 training weer topfit aan het werk."

  DBS is een gezonde voetbalclub in het hart van Meerhoven, waar iedereen kan genieten van het spelletje en van elkaar. Om daar je bedrijfsnaam aan te verbinden, is een grote eer.

 • Plano Plastics Group

  Plano Plastics Group is specialist in verwerking van kunststofplaat materialen voor verschillende industrieën waaronder reclame, display en foto-industrie. Tevens leverancier van landa foto’s en inlijstingen.

  Habraken 2330,
  5507 TL Veldhoven     
  info@planoplastics.nl     
  tel. 040-2510010

 • FinancePoint en VMG makelaars

  FinancePoint en VMG makelaars hebben de krachten gebundeld.
  Sinds kort werken ze samen vanuit een nieuw kantoor in winkelcentrum Terminal M.
  Hun ervaren makelaars met lokale kennis helpen u graag met de aan- of verkoop van uw woning.

  FinancePoint is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken en verzekeringen.
  Door een samenwerking met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars kunnen ze u altijd de best passende oplossing bieden! Loop gerust eens binnen op hun kantoor voor meer informatie!

 • YESSÍ BV

  YESSÍ BV is het bedrijf van Ernest Faber, oud-speler van DBS. Bij DBS heeft hij de basis gelegd voor zijn latere professionele voetbalcarrière. Ernest wil graag via zijn bedrijf zijn ervaringen van 30 jaar TopSport delen!

  Als sponsor YESSÍ verzorgen zij (Ernest, zijn vrouw Christelle en hun dochter Jessie) lezingen en presentaties ten behoeve van gezinnen van expats, kennismigranten en professionals in sport, kunst en cultuur, op het gebied van huisvestiging, educatie, (medische)zorg, sociale interactie en persoonlijke ontwikkeling. Zij organiseren bijeenkomsten op het gebied van motivatie, teambuilding en verandermanagement. Zij verzorgen voetbaltrainingen en -clinics, alsmede het opzetten en exploiteren van een voetbalschool en voetbalacademie. Ook organiseren zij het exploiteren van online platforms, via alle daarvoor ter beschikking staande social media, alsmede het bouwen van een community!

 • TRC Advocaten

  TRC Advocaten draagt DBS een warm hart toe en is al vele jaren een trouwe sponsor. Met ingang van seizoen 2020/2021 wordt TRC één van de hoofdsponsoren. Het vaste gezicht van TRC bij DBS is Erik Vannisselroy, één van de vennoten. Zijn zonen voetballen al vanaf de kiddy's bij DBS, hij heeft al heel wat uren langs de lijn gestaan. Erik: "Ik vind het een goed idee van de club om het hoofdsponsorschap te verdelen onder verscheidene bedrijven, naar het voorbeeld van PSV. Toen Ad van den Berk mij benaderde met die vraag hoefde ik niet lang na te denken. Leuk om DBS op deze manier te steunen, samen met andere bedrijven."

  TRC Advocaten is een full service kantoor met 20 advocaten, gevestigd aan het Bolwerk 18 in Veldhoven (op de hoek van de Heerbaan en De Burcht). Deze advocaten zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bouw- en vastgoedrecht, insolventierecht, personen-, familie- en erfrecht. Zie www.trc-advocaten.nl.