• Hoofdsponsoren DBS

 • Sanders Airconditioning

  Sanders Airconditioning:

  Koel en comfortabel of warm en behaaglijk, Sanders Airconditioning is dé specialist op het gebied van koelen, verwarmen en ventileren.

  Wij zorgen voor optimaal comfort in iedere denkbare ruimte, van woning tot kantoor en van winkel tot serverruimte/utiliteitsbouw. Wij geven graag een advies op maat zodat je er achteraf zeker van kunt zijn dat je de juiste beslissing hebt gemaakt.


  Waldeck Pyrmontstraat 13
  5652 AD Eindhoven
  www.sanders-airco.nl
  info@sanders-airco.nl
  Tel. 040-3333048

 • Plano Plastics Group

  Plano Plastics Group is specialist in verwerking van kunststofplaat materialen voor verschillende industrieën waaronder reclame, display en foto-industrie. Tevens leverancier van landa foto’s en inlijstingen.

  Habraken 2330,
  5507 TL Veldhoven     
  info@planoplastics.nl     
  tel. 040-2510010

 • Maes Hypotheken en VMG makelaars

  Welkom bij VMG Makelaars en Maes Hypotheken - uw betrouwbare partners in vastgoed en financieel advies in de bruisende wijk Meerhoven.

  VMG Makelaars, een gevestigde naam in Meerhoven, verwelkomt u met open armen in de wereld van vastgoed. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw vastgoedreis, of het nu gaat om het verkopen, aankopen of verhuren van uw woning. Wij kennen Meerhoven als geen ander en zijn trots om de lokale gemeenschap te dienen met ons uitgebreid netwerk en expertise in de woningmarkt in Meerhoven.

  MAES Hypotheken & Verzekeringen is uw partner voor deskundig hypotheekadvies en alle soorten verzekeringen. Het kopen van een huis is een mijlpaal, en het vinden van de juiste hypotheek is essentieel voor een solide financiële basis. MAES Hypotheken & Verzekeringen biedt maatwerkadvies en begeleidt u door het complexe proces van het verkrijgen van de perfecte hypotheek die past bij uw financiële situatie en toekomstplannen.
  In de wijk Meerhoven werken VMG Makelaars en MAES Hypotheken & Verzekeringen samen om uw vastgoed- en financiële doelen te verwezenlijken. Wij geloven in de kracht van samenwerking, waarin ons enthousiaste team zich inzet om u een persoonlijke, professionele en vriendelijke service te bieden. Bij VMG Makelaars en MAES Hypotheken& Verzekeringen gaan we verder dan transacties; we bouwen aan duurzame relaties en helpen u bij het realiseren van uw dromen.

 • TRC Advocaten

  TRC Advocaten draagt DBS een warm hart toe en is al vele jaren een trouwe sponsor. Met ingang van seizoen 2021-2022 is TRC een van de hoofdsponsors en met ingang van seizoen 2023-2024 de hoofdsponsor van DBS. Het vaste gezicht van TRC bij DBS is Erik Vannisselroy, één van de vennoten. Zijn zonen voetballen al vanaf de kiddy's bij DBS, hij heeft al heel wat uren langs de lijn gestaan. Erik: "Ik vind het een goed idee van de club om het hoofdsponsorschap te verdelen onder verscheidene bedrijven, naar het voorbeeld van PSV. Toen Ad van den Berk mij benaderde met die vraag hoefde ik niet lang na te denken. Leuk om DBS op deze manier te steunen, samen met andere bedrijven."

  TRC Advocaten is een full service kantoor met 21 advocaten, gevestigd aan het Bolwerk 18 in Veldhoven (op de hoek van de Heerbaan en De Burcht). Deze advocaten zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bouw- en vastgoedrecht, insolventierecht, personen-, familie- en erfrecht. Zie www.trc-advocaten.nl.

 • YESSÍ BV

  YESSÍ BV is het bedrijf van Ernest Faber, oud-speler van DBS. Bij DBS heeft hij de basis gelegd voor zijn latere professionele voetbalcarrière. Ernest wil graag via zijn bedrijf zijn ervaringen van 30 jaar TopSport delen!

  Als sponsor YESSÍ verzorgen zij (Ernest, zijn vrouw Christelle en hun dochter Jessie) lezingen en presentaties ten behoeve van gezinnen van expats, kennismigranten en professionals in sport, kunst en cultuur, op het gebied van huisvestiging, educatie, (medische)zorg, sociale interactie en persoonlijke ontwikkeling. Zij organiseren bijeenkomsten op het gebied van motivatie, teambuilding en verandermanagement. Zij verzorgen voetbaltrainingen en -clinics, alsmede het opzetten en exploiteren van een voetbalschool en voetbalacademie. Ook organiseren zij het exploiteren van online platforms, via alle daarvoor ter beschikking staande social media, alsmede het bouwen van een community!