• Clubpartners

 • Bavaria

  Sinds 2018 is Bavaria de trotse sponsor van vv DBS. Het familiebedrijf uit Lieshout past perfect bij vv DBS, waar broederschap centraal staat. Natuurlijk genieten we van een glas bier, maar doen we dat altijd met mate en vanaf een bepaalde leeftijd.

 • Robey sportswear

  Robey werd in 1947 opgericht door Pieter Bey. Terwijl zijn Rotterdam zichzelf heropbouwde na WOII, timmerde hij aan zijn levensdroom: een eigen sportmerk. Rotterdam en Bey, of met andere woorden: Ro-Bey [ro-bei].

  Het merk groeide snel uit tot een van de meest toonaangevende sportmerken van de Lage Landen en beleefde in de jaren zestig, zeventig en tachtig ware hoogdagen. Niet alleen een groot deel van recreatief, maar ook professioneel sportend Nederland droeg Robey, met het nationale elftal als absoluut hoogtepunt.

  In de decennia erna zou het merk naar de achtergrond verdwijnen tot het in 2012 met dezelfde drive en passie nieuw leven werd ingeblazen.

  ONZE MISSIE

  Wat je sport ook is, er is geen beter gevoel dan onbevreesd aan een training of wedstrijd te beginnen. Met de wind in de rug en het geluk aan je zijde. Alsof je al 1-0 voorstaat nog voor je het veld op stapt. Ons doel is om dat gevoel voor elke sporter te recreëren, met een unieke mix van design en performance. Met sportkleding die niet alleen goed zit maar er ook goed uitziet. Met slimme designs, moderne materialen en een gouden klaver op elke schouder.

  Onze missie is elke sporter te wapenen met het vertrouwen om vol aan de bak te gaan.

 • Spreuwel Transport

  Van Spreuwel Transport is al jaren een trouwe sponsor van vv DBS. Als er behoefte is aan speciaal vervoer, dan staat Van Spreuwel Transport altijd klaar. Kijk bv naar de jaarlijkse kampioenenrit door de wijk. En dat is echt maar 1 klein onderdeel van alles wat Van Spreuwel voor vv DBS doet.

 • van Zelst

   Van Zelst Horeca is verreweg de oudste sponsor van vv DBS. Natuurlijk met alles op het gebied van horeca, eten en drinken. In goede, maar vooral ook in slechte tijden bij de club, Van Zelst Horeca stond vv DBS altijd met raad en daad bij.

 • Mediapartner

  By providing daily news updates, Eindhoven News aims to connect international people living in Eindhoven to Eindhoven’s people, organisations and society. Through this connection, it enables internationals to take part in Eindhoven’s society and to feel at home.