• Sponsoring

 • Sponsor mogelijkheden

  Word Sponsor!

  Talloze sponsorpakketten
  Van hoofdsponsor, maatschappelijk partner, business partner, stersponsor, jeugdsponsor of shirt-/ kledingsponsor. Er zijn diverse pakketten. Maar bij DBS gaat het om maatwerk, welke behoefte heeft u als ondernemer en hoe kan DBS daar een bijdrage aan leveren. We gaan graag met potentiële sponsoren in gesprek. 

  Wilt u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf of product?
  Dan biedt vv DBS ongekende reclame mogelijkheden. Elk weekend komen meer dan 2500 mensen op ons sportpark, doordeweeks komen steeds meer mensen uit de wijk naar het Buurthuis Meerhoven. Kies dan voor reclameborden op of rondom het veld of tribune.

  Wilt u meer business?
  Er zijn inmiddels zo'n 100 bedrijven lid van de sponsorgroep, zowel business-to-business als business-to-consumer. Elk seizoen worden activiteiten georganiseerd om met elkaar in contact te komen of om elkaar te helpen bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

  Wilt u de maatschappelijke rol van DBS ondersteunen?
  De Rabobank en TeamKing by Raxtar zijn al maatschappelijk partners, net als de gemeente Eindhoven. Vindt u het belangrijk dat DBS verder gaat met activiteiten voor speciale doelgroepen in de wijk, word dan partner.

  Wilt u gewoon DBS steunen?
  Dat kan natuurlijk altijd. Sponsor dan bijvoorbeeld de ballen, een speeltuintje voor de kleintjes, nieuwe spelmaterialen voor de trainingen. DBS heeft altijd wel de behoefte aan uitbreiding of vervanging van materialen of voorzieningen op het sportpark.

  Interesse in sponsoring?

  sponsoring@vvdbs.nl 

  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op,
  om uw wensen te vertalen in een concreet sponsoraanbod.

 • Sponsorpakketten

 • Vereniging staat centraal

  DBS is een voetbalvereniging. Natuurlijk bindt het voetbal onze leden, achterban en sponsoren, maar net zo belangrijk is het besef dat we een vereniging zijn. Dit woord zegt namelijk waar DBS voor staat: een maatschappelijk betrokken organisatie die voor al haar relaties meer biedt dan alleen het voetbalspel. We zijn met elkaar verenigd: het op sociaal, maatschappelijk, cultureel en commercieel vlak iets voor elkaar kunnen betekenen.

  Dit geldt dus ook voor onze sponsoren.

  Natuurlijk is de gunfactor ook voor DBS belangrijk en is elkaar iets gunnen een belangrijk kenmerk van een vereniging, maar tegelijkertijd streven we ernaar om ook de essentie van verenigen waar te maken voor onze sponsoren. Dit betekent dat we in deze relatie de wederkerigheid benadrukken, niet alleen in geld maar ook in natura.

 • Bijdragen aan pijlers van de vereniging

  We doen dit door de maatschappelijke rol van DBS te vertalen naar onze sponsormogelijkheden. Naast de gunfactor ondersteunen onze sponsoren direct één van de pijlers waarop onze vereniging is gebaseerd: maatschappelijk betrokken, sociaal ontmoetingspunt, goede materialen & accommodatie, professionele begeleiding & ondersteuning en bieden van mogelijkheden voor breedte- (jeugd-, senioren, G- en vrouwenvoetbal) & prestatieve sport. 

  Een vereniging als DBS niet kan bestaan zonder sponsoren. Wij zijn deze dan ook erg dankbaar dat zij deze bijdrage willen leveren. Door Broederschap Sterk!

  Neem voor vragen of voor de concrete mogelijkheden contact op met de sponsorcommissie. 

  Stuur een mail naar sponsoring@vvdbs.nl.