• Handleiding Voetbal.nl app

 • Voetbal.nl binnen v.v.DBS

  Wat kun je ermee en waar zien we als verenging kansen met voetbal.nl
  voor het bestuur, vrijwilligers, leiders, spelers en ouders.

  Internet verovert de wereld in een snel tempo. In iedere winkel kun we pinnen met je pinpas of telefoon, overal ben je verbonden met het internet. Het is niet meer weg te denken in de moderne wereld. Wij als DBS willen ook een stap maken naar de toekomst en daarbij kunnen de trainers / begeleiders en vrijwilligers  binnen DBS een grote rol in spelen. De KNVB heeft een tool gemaakt waarmee de vereniging, leiders en spelers alles omtrent het amateurvoetbal op een plek kunnen vinden. Maar ook al ander zaken zoals verenging activiteiten, vrijwilligerstaken of mededelingen van het bestuur.   

  Wij binnen DBS steunen deze digitale tool volledig en willen ook de leden binnen de club betrekken bij ons doel. Door gebruik te maken van de Voetbal.nl app zijn wij beter in staat om u allen te informeren over allerlei zaken die voor u en ons belangrijk zij.

  In dit document gaan wij u duidelijk maken hoe u de Voetbal.nl app kunt installeren en waarvoor u allemaal kunt gebruiken.

 • Installatie app.

  Ga naar de Google Play Store  of App Store en zoek vervolgens naar de Voetbal.nl app.

  Installeer de app vervolgens op u smartphone.

 • Inloggen / Registreren

  Na installatie van de app kunt u deze starten via dit icoontje.
  Er verschijnt het opstartscherm waar u kunt kiezen uit Registreren of Inloggen.

 • Instructie Inloggen

  Heeft u de juiste inloggegevens druk dan op inloggen en vul de gegevens in. Vervolgens drukt u weer op inloggen. Bent u het wachtwoord vergeten maak dan gebruik van de optie “ wachtwoord vergeten?”
  Vul u E-mail adres in en vervolgens “Reset wachtwoord >” . Volg dan de instructie die u in de mail ontvangt.

 • Instructie Registreren

  Om toegang te krijgen tot Voetbal.nl moeten u zich eerst registreren alvoren u de deze kunt gebruiken.

  Volwassenen en leden boven de 16 jaar kunnen zich registreren met het e-mailadres waarmee zij zijn aangemeld in de ledenadministratie DBS.

  Voor kinderen onder 16 jaar moet u als ouder/voogd het e-mailadres gebruiken waarmee u als ouder/voogd bent vastgelegd bij de ledenadministratie DBS. Met dat e-mail adres registreerd u bij de app. U kunt daarna uw kind koppelen aan de app en alleen u kunt de gegevens van uw kind wijzigen in de app dit in verband met de privacy wetgeving.


  Kinderen onder de 16 jaar die een eigen e-mailadres en een eigen smartphone hebben kunnen ook gebruik maken van de app.
  Zij regestreren zich met het e-mailadres waarmee hij of zij is vastleged in de ledenadministraie DBS. Zij zijn beperkt in het gebruik.


  Ontbreekt jouw e-mailadres in onze ledenadministratie (of is het onjuist), dan kun je dit melden bij ledenadministratie@vvdbs.nl

  Vervolgens maakt u een uniek wachtwoord aan drukt u op “Registreren”. Volg dan de instructie die u in de mail ontvangt.

   

 • De meest relevante info op je persoonlijke omgeving

  Voetbal.nl is ook dit seizoen jouw onmisbare teammaat. Als je op Voetbal.nl herkend wordt als lid van de KNVB, krijg je de beschikking over een persoonlijke omgeving, als je de app of website bezoekt. Op je persoonlijke pagina zie je in één oogopslag de meest relevante informatie over jouw activiteiten.

  Zo zie je bijvoorbeeld wat de volgende wedstrijd is, wat de laatste uitslag was en de huidige stand. Super handig, want zo heb je overzicht in al jouw voetbalactiviteiten.

  Als ouder van voetballende kinderen zie je alle wedstrijden van het gezin in een handig overzicht.
  Als je naast voetballer ook coach bent van een team, zie je de wedstrijden van alle teams.
  Speel je zowel zaalvoetbal als veldvoetbal, dan zie je de wedstrijden van beide competitities.
  Bij de start van een nieuw seizoen hoef je je teams niet opnieuw toe te voegen. Deze 'verhuizen' automatisch mee.
  Indien jouw vereniging er gebruik van maakt, dan tonen vrijwilligerstaken, trainingen en overige clubavonden ook in dit overzicht.