• Kleding beleid / WEB shop

 • Kledingbeleid wedstrijdtenues Robey– v.v. DBS 

  1. vv DBS stelt het wedstrijdshirt en de wedstrijdbroek gratis ter beschikking. Uitgifte van de wedstrijdkleding gebeurt door de kledingcommissie bij aanvang van elk seizoen. Het wedstrijdtenue is bedoeld om uitsluitend te gebruiken bij wedstrijden van vv DBS.
  2. De wedstrijdsokken dient men zelf aan te schaffen. Dit kan via de webshop en in de kantine bij Saskia Mandigers.
  3. Een teamtas wordt in bruikleen meegegeven aan de trainer na ondertekening van een ontvangstformulier. Ondertekening houdt in dat akkoord wordt gegaan met dit kledingbeleid en dat de teamtas door de trainer is gecontroleerd en juist bevonden. Per team: -het benodigde aantal tenues (shirt en broek) -1 keeperstenue (shirt en broek) - set trainingshesjes.
  4. Indien tijdens het seizoen een kledingstuk zoekraakt of door onzorgvuldig handelen beschadigd wordt, dan dient een nieuw artikel in de webshop te worden aangeschaft. Elk team kan zelf uitmaken hoe met de kosten wordt omgegaan en wie dit voor zijn/haar rekening zal nemen. Dit komt niet voor rekening van vv DBS.
  5. Indien een wedstrijdshirt, broekje (of beide) versleten/stuk is geraakt zonder opzet of bewuste reden, dan kan de trainer zich melden bij de kledingcommissie. Dit kan via mailadres kleding@vvdbs.nl. Dit kledingstuk zal dan z.s.m. worden vervangen.
  6. Het doel is dat vv DBS drie seizoenen kan beschikken over de wedstrijdtenues die in het seizoen 2023-2024 voor het eerst zijn uitgereikt. Elk team behoort zich te houden aan het bijgevoegde wasvoorschrift.
  7. Aan het einde van het seizoen wordt de teamtas met tenues ingeleverd bij de kledingcommissie. Indien blijkt dat het aantal tenues niet klopt zoals aan begin van het seizoen meegegeven, dan zullen de kosten in rekening worden gebracht bij het team.
  8. Indien de tenues zijn voorzien van bedrukking door een sponsor, dient de trainer zich bij punt 3 en 4 te richten tot de sponsor. Wel dienen ook deze tenues aan het einde van het seizoen te worden ingeleverd bij de kledingcommissie.
  9. Indien er gedurende het seizoen spelers in het team bijkomen of weggaan, neem dan contact op met de kledingcommissie. Ga niet onderling ruilen/wisselen.
  10. Indien een bedrijf interesse heeft in kledingsponsoring of shirtsponsoring, dan kan men contact opnemen met sponsoring@vvdbs.nl. In principe zijn alle kledingartikelen uit de webshop te voorzien van een bedrijfslogo.
 • Bestel hier !